Psykolog Mikael Steen

Praktisk 


Psykoterapisessioner varer 50 minutter. - Kan være ugentligt, hver fjortende dag eller enhver anden tidsramme, der giver mening.

Sessionerne kan være enten face2face eller online via en GDPR sikret platform.


Pris

Jeg bestræber mig på altid at tilbyde psykologiske ydelser af høj kvalitet. Det er min overbevisning, at sådanne vigtige og livsændrende samtaler skal være tilgængelige og overkommelige. Mine priser er derfor konkurrencedygtige og fair.

Jeg opkræver ikke ekstra gebyrer for rimelig e-mail-kontakt mellem almindelige behandlingssessioner. Jeg tager ikke gebyr for en indledende afklarende telefonsamtale for at hjælpe med at afgøre, om et terapeutisk forløb hos mig er det rette valg for dig.


Individuel terapi 1000kr. pr. session af 50 min. varighed

Jeg modtager klienter gennem sygesikringen og med en henvisning fra din læge kan du få tilskud til psykologhjælp, her betaler du selv 462,42 kr. for første konsultation og 385,59 kr. for følgende konsultationer. Unge fra 18-24 år kan få gratis psykologhjælp for angst og depression med en henvisning fra lægen. 

Undersøg i øvrigt om betalingen kan være helt eller delvis dækket af en eller flere forsikringer. Derunder er der som medlem af “danmark” mulighed for at få refunderet noget af beløbet pr konsultation, hvis deres betingelser er opfyldt.

Parterapi 1500kr. pr. session af 90 min. varighed 


Supervision 1200kr. pr time. (1-2 deltagere)

Ved ekstern supervision af psykologer (1-2 deltagere) på vej mod autorisation tilbydes 40 timers supervisionsforløb for 40.000 kr.

Gruppesupervision med 3-4 deltagere: 1500 kr. pr time

Personalesupervision og debriefing på arbejdspladsen: pris efter aftale.

Undervisning, foredrag, workshops: pris efter aftale

 

Etik og tavshedspligt 

Jeg følger de etiske principper for nordiske psykologer https://www.dp.dk/wp-content/uploads/etiske-principper-for-nordiske-psykologer.pdf

Konsultationerne er omfattet af tavshedspligt, det gælder såvel indholdet i samtalerne, som at du overhovedet kommer i klinikken.