Psykolog Mikael Steen

Undervisning


Jeg har langvarig erfaring med meditation og tilbyder teoretisk og praktiske undervisningsforløb indenfor mindfulness traditionen. Mindfulness meditation har vist sig effektiv til reduktion af stress symptomer og forebygge depressive tilbagefald i talrige undersøgelser. Mindfulness kan give andre perspektiver på de fortællinger og tanker der fastlåser os i en bestemt idé om hvem vi er, og hvad vi kan blive. Det er også en måde at fremme oplevelsen af nærvær og tilstedeværelse i verden. 


Kontakt mig hvis du har interesse for dato for næste kursusforløb


Jeg har også erfaring med uddanne personale i dialektisk adfærdsterapi, samt undervist indenfor en række forskellige temaer, herunder "medfølelsestræthed" i forbindelse med mentalt -og følelsesmæssigt belastende arbejde. Derudover har jeg undervist i selvmordets og selvskadens psykologi med henblik på at få Indsigt i mekanismer, forebyggelse og psykologiske behandlingsmuligheder.


Kontakt mig hvis nogle af disse emner kunne være relevante. Undervisningen kan tilrettelægges som et foredrag eller en mere dybdegående workshop.